• U bent hier: Home   >>
  • Activiteiten

 

Activiteiten

Rondleiding bij de struisvogels

Reserveer 1 of 1,5 uur van uw tijd, want u wordt ingewijd in de wereld van de struisvogel. Bijzondere dieren met een leerzaam en ludiek verhaal.

Rondleiding bij onze koeien

Onze Montbeliarde koeien zijn duurzame koeien. Dankzij deze koeien kunnen we het  antibiotica-gebruik beperken. We kunnen u hier veel over vertellen en ook laten wij u de melkrobot in werking zien.

Boerenwerk

Diverse boerenvaardigheden worden met deze spelen getest. Het rijden met een beladen kruiwagen over hindernissen,  nauwkeurig werpen met een hooivork en uren zoeken naar de speld in de hooihoop. Een kleine greep uit de spelen die U hier kunt doen.Bij slecht weer zijn deze activiteiten onderdak.

Boerengolf/voetgolf_IMG5335

Een soort survival golf. Met een bal en een boerenklomp wordt u het weiland ingestuurd.
Natuurlijke hindernissen van sloot tot koe zijn uitdagingen die u tegenkomt. In 10 holes loopt u het parcours en de winnaar is degene die met de minste slagen het parcours van ongeveer 2 kilometer bedwingt.

Klootschieten

’t is klooten. Een parcours door mooi Greffelkamp.
Hou de kloot in de gaten want hij is zo verdwenen.

Kookworkshop

Blijft geweldig om te doen, samen koken. Zelfs de grootste kookbarbaren vinden het leuk. De kookworkshops worden gegeven door professionele koks.

Gps Schatzoeken: Rondje Jagershuis

Een heerlijk schatzoektocht in het bos.. Met behulp van gps en veel denk- en teamwork gaat u op zoek naar de schat. Prima voor teambuilding. Zelfs bij wat minder goed weer is het goed toeven  in het bos.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u opPersoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop!

Als ondernemers proberen we ons te verplaatsen in de wensen van onze gasten. Wat heeft u als gast nodig om uw vergadering, uw bedrijfsuitje te doen slagen. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Dat stukje aandacht en kwaliteit van hetgeen wij u bieden zijn de dragers van ons bedrijf.

Fam. Peters
Oude Maatsestraat
166941 Didam
0316-227375
06-13919437
info@struisvogelboerderij.nl