• U bent hier: Home   >>
  • Bedrijfsuitje

 

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Rondleiding bij onze eigenwijze struisvogels, de werking van de melkrobot bekijken, contact maken met de koeien of een schatzoeken met uitdagende opdrachten in een mooi stukje Nederland.

En dan niet te vergeten: boerenpret. Verschillende teams strijden tegen elkaar en laten zien we het beste de boerenvaardigheden beheersen.Hooivork darten, de bekende speld in hooihoop zoeken. Gemakkelijk ! Nou vergis je niet, opperste concentratie is vereist. En de hete adem van de tegenstander hijgt je in je nek.

De onderstaande link laat de voorbeeldarrangementen zien.

Voorbeeldarrangement

-
-
-
-
Fun in nature
ontvangst met koffie/thee en struisvogelcake
Rondleiding bij onze eigenwijze vogels
Uitgebreide lunch met harde en zachte luxe broodjes, hartig en zoet beleg, salades, warme snack of huisgemaakte soep, melk, jus d’orange, koffie en thee
rondje boerengolf

Beoordelingen

Bedrijfsuitje Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Klik hier voor meer beoordelingen 

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u opPersoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop!

Als ondernemers proberen we ons te verplaatsen in de wensen van onze gasten. Wat heeft u als gast nodig om uw vergadering, uw bedrijfsuitje te doen slagen. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Dat stukje aandacht en kwaliteit van hetgeen wij u bieden zijn de dragers van ons bedrijf.

Fam. Peters
Oude Maatsestraat 16
6941 SC Didam
0316-227375
06-13919437
info@struisvogelboerderij.nl