• U bent hier: Home   >>
  • Over ons

 

Over ons

Vrieswijk is van oudsher een melkveebedrijf in bezit van de familie Peters en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid met struisvogels en recreatieve activiteiten. Vrieswijk is een oerhollands melkveebedrijf in het buurtschap Greffelkamp te Didam, maar heeft Afrikaanse invloeden. Immers de struisvogels die wij houden vinden hun oorsprong in Afrika. Een bijzondere diersoort die naast onze Montbéliarde koeien op onze boerderij leven.

Als eigenaren van boerderij Vrieswijk hebben wij ervoor gekozen om gasten op ons bedrijf te ontvangen. Wij willen gasten laten meekijken in de boerenkeuken, maar wel met een bepaalde vorm van luxe. De moderne boer van tegenwoordig wil zijn zaakjes goed voor elkaar hebben. Vergaderen op ons bedrijf betekent van alle gemakken en lekkers voorzien. Ook aan uw wensen op gebied van teambuilding en personeelsfeestjes kunnen wij tegemoet komen.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u opPersoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop!

Als ondernemers proberen we ons te verplaatsen in de wensen van onze gasten. Wat heeft u als gast nodig om uw vergadering, uw bedrijfsuitje te doen slagen. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Dat stukje aandacht en kwaliteit van hetgeen wij u bieden zijn de dragers van ons bedrijf.

Fam. Peters
Oude Maatsestraat
166941 Didam
0316-227375
06-13919437
info@struisvogelboerderij.nl