• U bent hier: Home   >>
  • Vergaderen

 

Vergaderen

Vergaderen

Een landelijke locatie met rust en ruimte en voorzien van alle moderne gemakken. Wij bieden u vergaderruimten op bijzondere plekken, waar u ze niet direct verwacht. Maar zeer geschikt voor inspirerend vergaderen of trainen. Wij verzorgen graag voor u de koffie en de thee, maar uiteraard ook een eenvoudige lunch of een uitgebreid lunchbuffet. Een overheerlijk buffet of kookworkshop behoort ook tot de mogelijkheden, indien u uw vergaderdag samen wilt afsluiten of onderbreken.

– Op 10 minuten van A12, gratis parkeren,
– Een activiteit om te ontspannen, even de druk van de ketel halen.

Indien u contact met ons opneemt, regelen wij in overleg met u uw vergadering hier op locatie Hieronder treft u een aantal voorbeeld vergaderarrangementen aan.

Vergaderarrangementen

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen. Klik op een van de onderstaande links om het arrangement te bekijken. Uiteraard bieden wij ook afwijkende arrangementen. Neem hiervoor gerust even contact op met ons.

Voorbeeldarrangement

12:00
13:00
15:00
Planning:
Koffie/thee en appelgebak
Rondleiding struisvogels en rondleiding op onze melkveeboerderij
Lekkerbekken barbecue (buffet tegen meerprijs)

Beoordelingen

Vergaderen Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Klik hier voor meer beoordelingen 

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u opPersoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop!

Als ondernemers proberen we ons te verplaatsen in de wensen van onze gasten. Wat heeft u als gast nodig om uw vergadering, uw bedrijfsuitje te doen slagen. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Dat stukje aandacht en kwaliteit van hetgeen wij u bieden zijn de dragers van ons bedrijf.

Fam. Peters
Oude Maatsestraat 16
6941 SC Didam
0316-227375
06-13919437
info@struisvogelboerderij.nl