• U bent hier: Home   >>
  • Teambuilding Arnhem

Teambuilding Arnhem

Het is belangrijk om een positief gevoel in uw team te ontwikkelen en te houden. Dit zorgt ervoor dat iedereen beter op elkaar is ingespeeld en weet wat ze aan elkaar hebben. Hier is op de werkvloer niet altijd tijd of ruimte voor en daarom wordt er vaak uitgeweken naar elders. Heeft u de tijd of creëert u de tijd voor het teambuilden? Dan bieden wij u de ruimte en diverse mogelijkheden. Wij hebben namelijk een prachtige locatie waar teambuildingsactiviteiten georganiseerd kunnen worden.

Waarom naar Didam als ik op zoek ben naar teambuilding in Arnhem?

 

  • Didam is niet ver van Arnhem;
  • Genoeg file en voldoende parkeerruimte;
  • Een unieke locatie door onze struisvogels
  • Mogelijkheden voor vergaderen en teambuilding tegelijk

 

Ook vergadermogelijkheden

Geeft u er de voorkeur aan om eerst te gaan vergaderen met uw team en daarna aan teambuilding te doen? Ook dan kunt u bij ons terecht, wij hebben namelijk een vergaderruimte op onze locatie waar u gebruik van kunt maken. U zit hier midden in de weilanden in Didam. Onze locatie ademt rust uit en bovenal zult u niet in de file staan op de binnenwegen in Didam. U kunt uw auto’s gewoon op ons terrein kwijt. Kortom, onze boerderij heeft u veel te bieden. Wij zorgen voor hapjes en drankjes en aan het eind van de dag kunt u bijvoorbeeld afsluiten met een heerlijke barbecue. Het is een feit dat er aan het eind van de dag terug gekeken kan worden naar een zeer geslaagde dag. Wilt u meer informatie? Of wilt u met ons de mogelijkheden bespreken over het invullen van de dag? Wij zien uw telefoontje graag tegemoet en zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-13919437.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u opPersoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop!

Als ondernemers proberen we ons te verplaatsen in de wensen van onze gasten. Wat heeft u als gast nodig om uw vergadering, uw bedrijfsuitje te doen slagen. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Dat stukje aandacht en kwaliteit van hetgeen wij u bieden zijn de dragers van ons bedrijf.

Fam. Peters
Oude Maatsestraat 16
6941 SC Didam
0316-227375
06-13919437
info@struisvogelboerderij.nl