• U bent hier: Home   >>
  • Teambuilding Gelderland

Teambuilding Gelderland

U bent op zoek naar teambuilding activiteiten in Gelderland, dan heeft u er goed aan gedaan om naar onze website te surfen. Wij bieden u een unieke locatie aan. Naast het organiseren van teambuilding activiteiten hebben wij namelijk een struisvogelboerderij en een melkveehouderij. Hier zijn wij ooit mee begonnen. Langzamerhand bleek dat ook veel bedrijven het prettig vinden een vergadering of teambuilding te organiseren in de rust en de ruimte van het platteland. En zo is het gekomen dat wij inmiddels al jaren leuke diverse teambuilding activiteiten organiseren en aanbieden aan bedrijven. Wilt u tussendoor onze mooie struisvogels bekijken, dan is dit zeker mogelijk. Deze prachtige dieren zijn immers niet overal te bewonderen.

Teambuilding in Gelderland organiseert u hierom bij Vrieswijk Natuurlijk:

  • Landelijke gelegen;
  • Diversiteit aan activiteiten;
  • Leuke tarieven;
  • Genoeg parkeerruimte.

Meer dan alleen een locatie voor teambuilding

Wilt u liever bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om effectief te vergaderen en de middag voor leuke activiteiten? Het is allemaal mogelijk bij ons. Wij bieden u namelijk ook graag onze vergaderruimte voor gebruik aan. Deze vergaderruimte beschikt over alle benodigde faciliteiten die nodig zijn om een vergadering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen indien u dit wenst de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd. Wat denkt u bijvoorbeeld van een barbecue? Wij denken graag met u mee over de invulling van deze dag. Onze boerderij heeft veel ruimte en hierdoor zijn er veel mogelijkheden om verschillende activiteiten te doen. U kunt aan het eind van de dag terug kijken op een zeer geslaagde teambuildingsdag. Wilt u meer informatie over onze activiteiten wat betreft teambuilding in Gelderland? Of wilt u overleggen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op: 06-13919437.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u opPersoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop!

Als ondernemers proberen we ons te verplaatsen in de wensen van onze gasten. Wat heeft u als gast nodig om uw vergadering, uw bedrijfsuitje te doen slagen. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Dat stukje aandacht en kwaliteit van hetgeen wij u bieden zijn de dragers van ons bedrijf.

Fam. Peters
Oude Maatsestraat 16
6941 SC Didam
0316-227375
06-13919437
info@struisvogelboerderij.nl