• U bent hier: Home   >>
  • Vergaderen in Gelderland

Vergaderen Gelderland

Zoekt u een locatie omdat u wilt vergaderen in Gelderland? Dan heeft u waarschijnlijk genoeg keuze. Dat wij de perfecte locatie zijn om te vergaderen in Gelderland, daar zult u na het lezen van deze pagina van overtuigd zijn. Onze locatie is namelijk uniek. En niet zomaar uniek, echt heel erg uniek. U vindt bij ons op de locatie namelijk struisvogels. Wanneer u tussen het vergaderen door even een korte pauze neemt kunnen wij u een korte rondleiding bieden langs onze struisvogels. Onze struisvogelboerderij heeft 8 van deze prachtige dieren. Tijdens deze rondleiding kunnen wij u in het kort iets vertellen over de struisvogels, zodat u na de pauze weer met frisse zin verder kunt gaan waar u gebleven was.

Waarom bij ons vergaderen in Gelderland?

  • Unieke locatie;
  • Mogelijkheden voor vergaderen en teambuilding tegelijk;
  • Scherpe tarieven;
  • Ruime vergaderfaciliteiten;
  • Genoeg parkeerruimte.

Onze unieke vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie is gevestigd in onze struisvogelboerderij. Recht boven de verblijven van de struisvogels. U merkt er niets van dat u boven onze struisvogels vergadert, alles is namelijk perfect geïsoleerd. U zult dus niet gestoord worden door de geluiden van onze dieren die zich onder u voortbewegen. Onze locatie ligt gelegen tussen de weilanden in Didam in een rustige omgeving. Vanuit alle richtingen is Didam een goede locatie omdat u niet in de file zult staan. In al deze opzichten zijn wij natuurlijk een perfecte locatie voor het vergaderen in Gelderland. Het leuke is dat wij ook teambuildingactiviteiten organiseren voor bijvoorbeeld na de vergadering. Wanneer u hier interesse in heeft, bespreken wij dit graag met u. Wilt meer informatie? U kunt ons bereiken op telefoonnummer:06-13919437. Kom bij ons vergaderen in Gelderland!

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u opPersoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop!

Als ondernemers proberen we ons te verplaatsen in de wensen van onze gasten. Wat heeft u als gast nodig om uw vergadering, uw bedrijfsuitje te doen slagen. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Dat stukje aandacht en kwaliteit van hetgeen wij u bieden zijn de dragers van ons bedrijf.

Fam. Peters
Oude Maatsestraat 16
6941 SC Didam
0316-227375
06-13919437
info@struisvogelboerderij.nl